..

..

Followers

Tuesday, November 1, 2011

saya ditag!!!!

salam..saya ditag oleh Bella,
so ingat ape la..kene menjawab soklan die upenye...hohoho.soklan die seperti dibawah t eh..korang baca la tapi before tu ni adalah beberapa  rules nye tu :
1. You must post this rules .
2. Each person must post eleven things about themselves in their journal .
3. Answer the question the tagger set for you in the post and create eleven new questions for the people who you tagged to answer .
4. You have to choose eleven people to tag and link them on the post
5. No TAG back okey 
.
Ni soklan n answer aku menjawab....

1.   Siape nama Atok korang ?
      nama atuk : haji mokmin bin awang

2.   Korang jujur tak dengan kekasih korang tu ?
      jujur la..saya sayang kat die..;)

3.   Kalau ade sahabat korang tikam korang dari belakang ape korang nk buat ?
      kalau ade kawan cam tu,kita kene berhati2x dengan die..

4.   Lagu jiwang ape yg menjadi pilihan korang ?
       mahligai dari air mata nyanyian lestari

5.   Lesen kerete dgn lesen motor , agak agak mane korang nk ambik dulu ?
       mestila moto...tym form 4 dah amik..form 5 lese kete

6.   Percutian ke England atau New York , mane korang nk pergi ?
       NK p mane ea..ala x penah p dua so p la dua..boley kan..p satu2x dulu.hohohoohoo

7.   Nombor ape yg korang rase paling korang suke 1-9 ?
       suka no 2 coz jersi  selalu buat no 2 

8.   Henset ape yg korang tengah gune sekarang nie ?
       hp nokia bese jer..nokia1100 je

9.   Korang sekarang nie kuliah/kerja/sekolah/pengangur ?
       saya student UMT

10. Binatang ape yg korang paling takot ?
      ular paling berbisa

11. Korang lebih suke emas ke silver ?
     Emas la..tapi buat masa ni pakai cincin silver je..hohoho

INilah soklan aku untuk orang yang akan di tag:

1.siapa nama penuh awak??
2.berapakah umur anda??
3.berapa kalikah anda bercouple??
4.adik beradik bape orang?
5.adakah korang penah kecewa?bila dah kecewa sape yang tinggal sape?
6.Adakah korang ni seorang yang setia dan jujur dalam perhubugan??
7.Dimanakah negeri asal dilahirkan?
8.Hadiah apakah paling best pernah dapat tym besday??
9.Umur berapakah korang nk kawen???
10.Kalau ade orang suka dan sayang pada korang,padahal dah ade pilihan hati,apa korang nk buat???
11.sila nyatakan kenangm manis korang ade sebanyak mungkin.kalo boley yang best2x la eh..:)
 ni mangsa yang  di tag oleh aku..

sila menjawab soklan itu n post  di entry korang,,
fuh.agak lame ingin mencari mangsa n buat soklan..
kepada yang di tag..sila jawab.
sekian..

2 comments:

  1. Terima kasih ya tag saya... Nanti saya cuba publish. InsyaAllah ^__6

    ReplyDelete

''

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...