..

..

Followers

Monday, November 21, 2011

Segmen : cik eiyda nak review blog korang!!


salam..
selamat petang semua..
saya joined lg segemen 
ni la segmen die..hee
klik banner jika mau joined
orang yang di tag:

Syarat2 :
1) (Wajib) Mempunyai blog..
2) (Wajib) follow blog cik eiyda..
3) (Wajib) like page Ameiyda140210..
4) (Wajib) Letak banner kat entry korang...
5) (wajib) link entry korang di ruangan komen cik eiyda..
6) (wajib) tag 3 orang...make sure dorang tahu okey..
7) (tak wajib) bagitaw apa yang korang suka tentang blog cik eiyda... J
Senang kan syarat2 cik eiyda...apa lagi jom join cepat..sebelom terlambat..hehe
Segmen ini cik eiyda buat 10 hari sahaja...
Mula: 20/11/2011 (3.00 petang)
Tamat: 30/11/2011 (5.30 petang)
cik eiyda akan pilih 5 blog yang cantek...dan cik eiyda akan review blog yang terpilih itu..

5 comments:

  1. yuhu..kena tag..thanks dan terima kasehh..('',)

    ReplyDelete
  2. Salam..
    Tens a lot cz sudi join segmen 1st cik eiyda...
    Salam perkenalan..cantek blog awak!

    ReplyDelete
  3. follow sini..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. jalan2 menjenguk blog cumil (◡‿◡✿) (◕‿◕✿)
    follow u dear~

    ReplyDelete

''

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...